Menu Sluiten

Gestalt-Salon

Gestalt heeft in haar beginperiode weinig gewerkt met individuele therapie. De grondleggers geloofden vooral in de kracht van de groep. Ik vind het boeiend om dit idee weer nieuw leven in te blazen. We doen het tenslotte met elkaar, de groep heeft meer wijsheid dan de therapeut alleen. Daarom organiseer ik de Gestalt Salon, waarbinnen je binnen een groep aan de slag gaat met je eigen thema’s.  Je committeert je aan een reeks van tien bijeenkomsten die 2-wekelijks op een dinsdagavond plaats vinden. Door de lengte van het traject is er tijd en ruimte om te ontwikkelen en te leren. Mocht je na het intakegesprek van een half uur besluiten om mee te doen, dan is je plek in de groep gereserveerd nadat je het volledige bedrag hebt overgemaakt.

In een groep brengt ieder zijn of haar rugzak vol ervaringen mee. Door in contact te treden met elkaar kunnen we putten uit een grote bron van thema’s, voorkeuren, teleurstellingen, belemmeringen, verlangens. Alles wat buiten is zal ook in de groep aanwezig zijn.

Door het samenspel van de groep werk je aan je eigen thema’s.  Dit gebeurt in een veilige sfeer onder mijn begeleiding. Alle thema’s die aandacht nodig hebben zullen op de voorgrond treden. Vind je het bijvoorbeeld lastig om het voortouw te nemen in een groep? Dan ga je dit ongetwijfeld tegenkomen. In de groep kan je experimenteren met nieuw gedrag en leren door de reacties van anderen. Zo leer je nieuwe aspecten van jezelf kennen en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling.

Maximale groepsgrootte: acht personen
Kosten € 40 euro per keer voor 2 uur
De bijeenkomsten vinden plaats op Karel Doormanstraat 127 Amsterdam

De eerste bijeenkomst start op 22 januari.

Vervolgbijeenkomsten op: 29 januari, 5 februari niet (vakantie), 12 februari, 19 februari, 26 februari, 5 maart, 12 maart, 19 maart, 26 maart en 2 april

Nieuwsgierig geworden?

Meld je aan via het contactformulier voor een gratis intakegesprek.