Menu Sluiten

Coaching

Heb je vraagstukken op het gebied van werk of loopbaanontwikkeling, of problemen in je huidige werksituatie?
Door een coachingstraject word je je bewust van je kwaliteiten en kun je leren deze beter in te zetten. Je krijgt zicht op oude, aangeleerde (denk)patronen die je wellicht belemmeren in je groei. Door anders te leren kijken naar jezelf zal je meer plezier en voldoening in je werk ervaren.

Coaching is vaak gerelateerd aan werk. En toch is het soms lastig om de scheidslijn tussen werk en privé en ook tussen je verleden en het heden te handhaven. Mijn ervaring is dat er best regelmatig stukken uit het verleden in een coachingstraject op de voorgrond kunnen treden. En als het niet goed met je gaat in je werk heeft dat gevolgen in je privé.

Typische coachvragen:

  • Zit ik op de goede plek? Doe ik echt wat ik graag wil doen?
  • Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen in mijn werk?
  • Hoe ga ik om met werkstress?
  • Geef ik op de goede manier leiding aan mijn mensen?
  • Hoe ga ik om met conflicten? Wat is mijn rol hierin?
  • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé?
  • Hoe kan ik leren ‘nee’ zeggen tegen collega’s?

Een coachingstraject start met het intakegesprek en behelst vervolgens een serie van vijf gesprekken. Tijdens de intake stellen wij samen de doelen vast. Op basis van deze doelen sluiten we een coachingsovereenkomst. De gesprekken vinden over het algemeen plaats met tussenpauzen van ongeveer drie weken. Als de coaching in samenspraak met je werkgever plaatsvindt, kan op verzoek van de werkgever kan er een evaluatiegesprek worden ingepland tussen de werkgever, de coach en de coachee.

Na het vijfde gesprek bestaat de mogelijkheid om op basis van de evaluatie verder te gaan met de coaching.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Mocht je het fijn vinden om te wandelen dan is er de mogelijkheid om in het nabije Erasmuspark te wandelen.

Neem contact op via het contactformulier.